SEAL TECH d.o.o. je osnovan 1991. god kao tvrtka specijalizirana za proizvodnju i trgovinu industrijskih brtvila. Preuzimanjem društva ELEKTROMEHANIKA – SKLAD d.d., 1997. god. djelatnost tvrtke SEAL TECH je preseljena na sadašnju lokaciju – Andrije Hebranga 6 , Zadar.

Obzirom da smo u svojoj osnovnoj djelatnosti često bili partneri brojnim profesionalnim ribarima , Marinama , uzgajalištima i mnogim drugim koji žive od mora ili za more , rodila se ideja da pod svoje okrilje stavimo i novu djelatnost : distribuciju , trgovinu i proizvodnju ribarske , nautičke i ronilačke opreme.

Naši osnovni postulati kojim se vodimo u ovom poslu su:

Kvaliteta proizvoda

Kao poslovnica unutar tvrtke Sealtech d.o.o. omogućavamo našim kupcima kupnju proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača. Za više od 80% naše ponude SEALTECH MARINE je ekskluzivni distributer za Republiku Hrvatsku a za neke dobavljače i regionalni.

Široki asortiman ponude

Ribarska, nautička i ronilačka oprema namjenjena širokom krugu kupaca , od maloprodaja do sportskih i profesionalnih ribara , amatera i profesionalaca nautičara i ronioca i dr. Važan segment naše ponude je oprema i potrošni materijal za fish/shell farme , konopi i lanci za sidrišta i marine , turističke i trgovačke brodove.

Korektnost u poslovanju

Poslovanje zasnivamo na fer odnosu prema svojim kupcima, umjerenim cijenama i velikom osobnom iskustvu. Spremni smo prihvatiti sve vaše primjedbe i sugestije i iskoristiti ih za unapređenje našeg rada.Veselimo se svakom , pa i najmanjem partneru i kupcu jer nam iskustvo kaže da i mali kupci dobrim radom postaju veliki . Naš cilj je rasti i razvijati se s vama !

Vaš SEALTECH MARINE